Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Biobrændselsfyr

Økonomi og miljøhensyn i ét og samme system

Hvis du ønsker et opvarmningssystem, der både er økonomisk fordelagtigt og miljørigtigt, er et biobrændselsfyr det oplagte valg. Her hos Kirkevang VVS & Energi tilbyder vi et stort udvalg af biobrændselsfyr fra forskellige producenter – bl.a. både Windhager, Vølund og Hapero. Læs mere her om fordelene ved et biobrændselsfyr og kontakt os i dag på tlf.: 59 29 54 17 eller via denne kontaktformular for et gratis og uforpligtende tilbud. Så finder vi sammen det fyr, der passer bedst til dig og dine behov!

 

Fordelene ved et biobrændselsfyr

Et biobrændselsfyr er et fyr, der benytter sig af naturbrændsel som f.eks. træpiller. Erstatter du et olie- eller naturgasfyr med et træpillefyr, vil du grundet de lave træpriser i gennemsnit opnå en besparelse på 50%, hvad angår dine udgifter til brændsel. Et biobrændselsfyr er derfor en god investering, der hurtigt tjener sig ind, men det er ikke den eneste fordel.

Udover at være økonomisk er et biobrændselsfyr nemlig også en af de mest miljøvenlige løsninger, hvad angår boligopvarmning. Når du anvender et træpillefyr, fyrer du nemlig med CO2-neutralt biobrændsel.

 

Biobrændselsfyr er lig med både komfort og effektivitet

Med et biobrændselsfyr behøver du heller ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller effektivitet. Modsat et brændefyr kræver et træpillefyr nemlig kun én daglig fyring, og fordi fyret samtidig er designet til at have en høj varmeudnyttelse, kan du være sikker på, at du får fuldt udbytte af hver eneste fyring. Vælger du et af vores fuldautomatiske pillefyr, er du endda fri for manuel fyring – det kan nemlig programmeres til at foregå automatisk.

 

Hør mere om biobrændselsfyr eller bestil i dag

Hvis en både effektiv og klimavenlig opvarmningsløsning er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på tlf. 59 29 54 17 eller via denne online kontaktformular. Vi tilbyder kompetent rådgivning om hvilket fyr, der bedst egner sig til dine behov, og kan endvidere give dig et gratis og uforpligtende tilbud!

Klik på fanebladene i topmenuen for mere info om de forskellige biobrændselsfyr.
Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28