Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Windhager træpillefyr - køb dit i dag

Windhagers træpillefyr er kendt verden over for deres høje kvalitet og innovative teknologi. Det er derfor, vi har valgt at føre dem her hos Kirkevang VVS & Energi. Vi tror nemlig på, at det bedst kan betale sig at investere i et kvalitetsfyr, og der er Windhager et fremragende valg. Under de enkelte faner kan du læse mere om de tre Windhager-modeller, som vi fører her på siden: BioWin, BioWin XL og VarioWin. Find ud af hvilket et, der passer bedst til dine behov, og kontakt os på tlf.: 59 29 54 17 eller via denne kontaktformular for et gratis og uforpligtende tilbud!

 

Hvem er Windhager?

Windhager har i de seneste 85 år været en af de førende virksomheder på markedet for træpillefyr. Faktisk er de i dag en af de største producenter af biobrændselssystemer i Europa, hvor også deres fyr fremstilles. Produktionen finder nemlig sted på koncernens afdelinger lidt uden for Salzburg, Østrig, hvor der føres en streng kontrol for at sikre, at samtlige fyr er af den samme høje kvalitet, som har gjort Windhager til et anerkendt navn i branchen.

 

Windhager VarioWin

Windhagers VarioWin er et af de fyr, som vi forhandler her hos Kirkevang VVS & Energi. Det er særligt velegnet til hjem, hvor der er behov for et træpillefyr, men hvor pladsen er trang. Vores erfaringer har nemlig vist, at VarioWin kan installeres i meget trange rum uden at funktionaliteten nedsættes. VarioWin fra Windhager er endvidere i stand til fuldautomatisk at hente træpiller fra et pillelager, der befinder sig helt op til 25 meter væk fra selve kedlen.

 

Windhager BioWin og BioWin XL

Windhager BioWin og BioWin XL er to af de bedste træpillefyr på markedet. Økonomisk svarer de til brændefyr, imens de samtidig indeholder alle fordelene ved et innovativt varmesystem, der løbende kan tilpasses med f.eks. tilslutning af solenergi eller varmepumpe etc. Den avancerede teknologi, der er kendetegnende for Windhager-koncernen, sikrer en høj effektivitet, et lavt brændstofforbrug og et højere niveau af både komfort og bekvemmelighed end nogensinde før set.

Kort sagt er Windhager BioWin og BioWin XL derfor de perfekte fyr til dig, der ønsker et komfortabelt træpillefyr af uovertruffen kvalitet.

 

Kontakt os i dag og få et tilbud på dit nye Windhager fyr!

Her hos Kirkevang VVS & Energi har vi flere års erfaring med salg og installation af Windhager fyr. Kontakt os derfor i dag på tlf. 59 29 54 17 eller via denne kontaktformularfor et gratis og uforpligtende tilbud. Så finder vi sammen det fyr, der passer bedst til dig og dine behov.
Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28