Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Installation af varmepumper fra kvalitetsproducenter

Vil du have foretaget sikker installation af varmepumper i høj kvalitet? Vi har et bredt udvalg af kvalitets jordvarmeanlæg fra Vølund og Dansk Varmepumpe Industri, der kan imødekomme energibehovene i flere forskellige boligtyper. Ud over jordvarme har vi også luft-til-luft varmepumper samt luft-til-vand, så vi kan installere den type varmepumpe, du ønsker. Vores luftvarmepumpe er fra Panasonic, mens luft-vand varmepumpen er fra Vølund. 

Er du i tvivl, om installationen kan betale sig? Du kan selv beregne dine besparelser ved at skifte til en varmepumpe i forbindelse med jordvarme eller ved en luft/vand varmepumpe via beregneren her på hjemmesiden.
På denne side kan du læse mere om:
  • Vores luft-vand varmepumper
  • Vores luft-luft varmepumper
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores installation af varmepumper, priser på varmepumper samt de forskellige modeller eller andet. Ring på 59 29 54 17 eller send en mail: vvs@kirkevangenergi.dk. Her kan du se info om vores andre produkter.

 

Installation af varmepumper med luft-til-vand fra Vølund
Er det installation af en luft-vand varmepumpe, du har brug for, kan vi tilbyde modellen Fighter 2026 fra Vølund. Det er en udeluft varmepumpe, som er lavet til at modstå det ustadige danske vejr med temperatursving fra -20 til +30 grader. Hos Kirkevang VVS har vi valgt at have et begrænset produktsortiment inden for denne varmepumpetype, men hvor vi til gengæld med sikkerhed kan stå inde for kvaliteten. På markedet er der nemlig mange produkter med en kort levetid. Derimod er Vølund med sin høje driftsikkerhed altid et sikkert valg. Selv når temperaturen falder til 20 frostgrader, får du fuldt udbytte af installationen af denne varmepumpe, for den kan stadig opvarme brugsvand til din bolig.

Det er varmepumpens evne til at overføre varmeenergi fra lave temperaturer til højere, der gør, at den kan udnytte luften udenfor til at opvarme dit hus med og vandet i hanerne. På denne måde får du en vedvarende energikilde, så du er med til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Varmepumpen F 2026 kan du få installeret uanset, hvilken type bolig du bor i. Udover at være en fordel for miljøet, får du således også glæde af en behagelig varme i hjemmet samt besparelser på varmeregningerne.

 

Installation af luft-luft varmepumper er et ideelt supplement i fx sommerhuse
Inden for luft-til-luft varmepumper har vi valgt at forhandle og installere en kvalitetsmodel fra Panasonic. Denne varmepumpe er en af de mest solgte på markedet, og det skyldes især en særdeles høj ydeevne og kvalitet til en fornuftig pris. Samtidig har varmepumpesystemet et stilrent og elegant design, som passer perfekt ind i den danske indretningsstil. Du får en effektiv teknik i en diskret indpakning.

Installation af varmepumper med luft-luft er en ideel løsning i sommerhuse eller i helårshuse, hvor den kan være en hjælp til opvarmningen og en god besparelse, hvis du har dyre varmekilder som oliefyr eller el-radiatorer.Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28