Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Få et jordvarmeanlæg, som passer til netop din boligs behov

Overvejer du et jordvarmeanlæg og hvorvidt, det er en god investering for dig? Når man vælger en alternativ energikilde som fx jordvarme eller solceller, er der mange aspekter, man kan overveje. Hos Kirkevang VVS & Energi har vi stor viden og kompetence inden for alternativ energi, og vi er klar til at rådgive dig, så du og resten af husstanden kan få en løsning, som er den bedst mulige for jeres individuelle situation. Vi forhandler anlæg til jordvarme fra kvalitetsproducenterne Vølund Varmeteknik samt DVI, Dansk Varmepumpe Industri.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Jordvarmeanlæggets funktionalitet og den effektive varmeproduktion
  • Vores rådgivning omkring valg af varmepumpe og anlæg

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til jordvarmeanlæg, priser, de forskellige modeller eller andet. Hos Kirkevang VVS & Energi lægger vi stor vægt på rådgivning og et højt serviceniveau generelt, hvad enten det vedrører en beregning af din husstands varmebehov, valg af varmepumpe, levering eller montering. Ring på 59 29 54 17 eller send en mail: vvs@kirkevangenergi.dk.

 

Hvad er et jordvarmeanlæg og hvor stort er energiudbyttet
Et jordvarmeanlæg giver dig en vedvarende energi-løsning, som udnytter den passive solenergi, der er lagret i de øverste jordlag. Anlægget med jordvarme består foruden varmepumpen af en lang slange, som man graver ned, så den kan trække varme op fra jorden. Du kan derfor få mere energi til huset, jo længere slangen er. Dette afhænger således også af, hvad der pladsmæssigt er muligt alt efter hvor stor en have eller et udendørsareal, du har. En tommelfingerregel er, at du skal beregne et areal udenfor på 1-3 m2 pr m2 i huset.

En varmepumpe er hoveddelen i jordvarmeanlægget, og denne får du monteret inde i huset. Her udfører pumpen arbejdet med at omdanne jordvarmen til opvarmning af vand og varme i huset. Selve dette arbejde har et mindre strømforbrug – til gengæld bliver der produceret hele tre gange så meget som forbruget. Det vil sige, at med et jordvarmeanlæg i din bolig, kan du producere 3-3½ kW bæredygtig el, mens anlægget kun bruger 1 kW. Det giver din husstand en reduktion i det samlede CO2-udslip på 50-75 % i forhold til traditionelle varmeforsyninger.


Vi hjælper dig med at klarlægge behovet for størrelse og model af jordvarmeanlæg
Er du interesseret i at investere i et jordvarmeanlæg, så du kan få glæde af de mange fordele ved klimavenlig og billig energi? Så er første skridt at finde ud af, hvordan dit behov for jordvarme er. Her i Kirkevang VVS & Energi kan vi lave en beregning af varmebehovet i din husstand, idet vi samler flere forskellige oplysninger i forhold til jeres behov og jeres nuværende forbrug af strøm. Desuden gennemgår vi din boligs fysiske rammer. På dette grundlag kan vi beregne mængden af energi, som skal ’trækkes op’ af jorden og herudfra bedømme hvor stort, jordvarmeanlægget skal være.

Ring til os og hør nærmere om mulighederne for jordvarme i din bolig. Så kan vi evt. aftale, hvornår vi skal lave en beregning af din bolig og husstands behov i forhold til størrelsen af et jordvarmeanlæg. Herefter kan vi rådgive omkring vores forskellige modeller af kvalitets varmepumper fra Vølund og DVI. Du kan også finde meget mere information her på hjemmesiden.

Fang os på telefon: 59 29 54 17 eller mail: vvs@kirkevangenergi.dk.
Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28