Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Med et pillefyr kan du halvere varmeregningen

Er du i gang med at bygge nyt hus eller renovere dit gamle? Det er en oplagt anledning til at overveje, hvordan du vil varme huset op. Der kan sagtens være masser af penge at spare på varmeregningen hver måned, og et fyr til træpiller er en oplagt løsning. Hos Kirkevang VVS & Energi forhandler vi Hapero Pillefyr, som er førende på markedet med deres lille størrelse og avancerede teknologi.

Her får du en ny generation af pilleovne og -fyr, som udnytter træpiller endnu mere effektivt og støjsvagt. Har du et ældre træpillefyr, er der derfor store gevinster ved at udskifte det med et nyt pillefyr. Det samme gælder vores effektive, fuldautomatiske pillefyr fra Windhager


Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores tre modeller inden for træpillefyr
  • Hvordan pillefyr skærer markant ned på varmeudgifterne
  • Fordelen ved at udskifte brændeovnen med en Hapero pilleovn i stueversion


Er du klar til at få styr på varmen i din bolig? Så ring til os på 59 29 54 17 og få kompetent rådgivning. Du kan også udfylde vores online formular her på hjemmesiden og få et gratis tilbud på de forskellige varmekilder.

 

Vælg det pillefyr, som passer til dit behov
Du kan vælge mellem tre forskellige pillefyr, når du køber det gennem os. De giver dig ideelle muligheder for at finde en model, som præcist matcher dine individuelle behov og typen af din bolig. Vi sælger Hapero Pillefyr i typerne:

  • Fyrrumsversion 15 kW
  • Stueversion 15 kW
  • Hapero 25 kW/36 kW

Ud over Haperos pillefyr forhandler vi også flere andre biobrændselfyr, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside. Tjek fx vores fuldautomatiske pillefyr fra Windhager.


Halver din varmeregning med Hapero pillefyr til lave priser
Hos Kirkevang sælger vi pillefyr til yderst konkurrencedygtige priser. Hapero fyrene, som vi forhandler, er desuden de ledende på markedet, når det handler om effektiv udnyttelse af træpiller. Du kan spare ca. halvdelen af dine varmeudgifter, når du fyrer med træpiller i stedet for naturgas eller olie. Det betyder, at investerer du i et pillefyr, har indkøbsudgiften tjent sig selv hjem i løbet af 2-4 år. Træpillerne er meget billigere i indkøb, og desuden formår pillefyret at udnytte varmen langt mere effektivt end et gammelt fyr.


Hapero pilleovn i stueversion er langt mere miljøvenlig end en brændeovn
Træpiller er CO2-neutrale, så når du fyrer med træpiller, bidrager du ikke til den globale opvarmning. De er derfor et miljørigtigt valg til fyret eller ovnen. Stueversionen fra Hapero er verdens mindste, og der er lagt stor vægt på designet. Samtidig får du en mere jævn temperatur i dit hus med en pillebrændeovn, end du gør med en almindelig brændeovn. Uden at belaste miljøet giver Haperos stueversion dig derfor både behagelig varme og skaber stemning i stuen, når du gennem ruden kan se flammernes varme glød.

Haperos stueversion måler 54 cm i bredden, 60 cm i dybden og 114 cm i højden.


Er du også klar på at halvere din varmeregning med at pillefyr? Så ring til os på 59 29 54 17, så vi kan aftale nærmere, og du kan stille spørgsmål. Du er også velkommen til at sende en mail til vvs@kirkevangenergi.dk.

Mere info om øvrige produkter
Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28