Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Rådgivning om varmepumpe installation ved nybyggeri og renovation

Vil du have sikkerhed for, at din varmepumpe installation bliver udført i høj kvalitet? Hos Kirkevang VVS & Energi har vi fokus på kvalitet og service, både hvad angår rådgivning, varmepumpens kvalitet, levering og montering. Vi er et autoriseret VVS firma med tre engagerede medarbejdere, der har alternativ energi som vores speciale. 

Vi kan derfor lave en beregning af din bolig og din husstands forbrug, så vi kan finde den type af varmepumpe og anlæg, som passer bedst til jeres individuelle situation. På denne måde får du størst muligt energiudbytte, hvad enten det gælder jordvarme installation eller, at en luft-til-luft eller en luft-til-vand varmepumpe er den rette løsning til dit behov.
Her på siden kan du læse mere om:
•Udgifter og besparelser ved installation af varmepumper til jordvarme
•Installationsarbejdet i huset og haven, hvis du vælger et jordvarmeanlæg
Hvorvidt din bolig og dit budget er gearet til jordvarme, eller om en mindre løsning som luft-luft eller luft-vand varmepumpe er en bedre løsning, afhænger helt af den individuelle situation. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til varmepumpe installation, priser, de forskellige modeller af varmepumper eller andre ting. Ring på 59 29 54 17 eller send en mail: vvs@kirkevangenergi.dk.

Dine besparelser ved varmepumpe installation og jordvarmeanlæg

Er du i gang med et bygge nyt hus, er det den billigste situation at få implementeret etjordvarmeanlæg i. For hvis du alligevel skal købe nyt varmeanlæg og varmtvandsbeholder mv., vil merudgiften til jordvarme frem for andre varmeløsninger være meget begrænset. 
Renoverer du blot dit hus, er der dog stadig også store gevinster at hente ved en varmepumpe installation. Du kan få størst besparelser, hvis du i forvejen har et gammelt oliefyr eller elvarme, som du udskifter. Dertil kommer naturligvis de store fordele på miljøsiden.
Det er en investering at få installeret en varmepumpe og få jordvarme som sin energikilde. Installationen koster lidt, men til gengæld får du ikke alene vedvarende energi og opvarmning af boligen, som nedsætter din CO2-udledning med 50-75 % i forhold til traditionelle varmeforsyninger. Du få fremadrettet også store besparelser på varmeregningen og et anlæg, som producerer tre gange så meget strøm, som det bruger.
Er du i tvivl om, hvor meget du kan spare? Så kontakt os eller brug vores online beregnerher på hjemmesiden.

Hvordan foregår en varmepumpe installation i forbindelse med jordvarme

Når vores dygtige VVS folk kommer ud til dit hus for at installere jordvarme, foregår det både ude i haven samt inde i huset. I haven graver vi en lang slange ned, hvor længden afhænger af husstandens energibehov samt rent praktisk, hvor meget plads I har i haven. Slangen trækker varmen fra de øverste jordlag ind i huset, hvor varmepumpen er blevet installeret. Pumpen omdanner jordvarmen til energi til opvarmning af boligen og det varme vand. 
Der bliver gravearbejde i haven, når slangerne skal ned i jorden, men selv varmepumpe installationen inde i huset er meget enkel. Pumpen fylder ikke mere end et køleskab, så den kan stå i kælderen, gangen eller et andet sted alt efter dit og familiens ønske. Har du tidligere opvarmet huset med el, skal vi ud over varmepumpen også installere almindelige radiatorer, som har vandcirkulation. 
Kontakt os på 59 29 54 17 eller vvs@kirkevangenergi.dk, hvis du har spørgsmål til varmepumpeinstallation eller andre af vores ydelser. Vil du blot supplere den dyre el-varme i sommerhuset med en enkel installation, skal du læse mere om vores luft-til-luft varmepumper.
Mere information om vores mange andre ydelser og installation af varmepumperKontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28