Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

Jordvarme - en både effektiv og økonomisk opvarmingsmetode

Inden for de seneste år har et stigende antal af danske husejere valgt at benytte sig af jordvarme, og hvad årsagen er, er ikke svært at regne ud. Jordvarme er nemlig en effektiv, grøn opvarmningsmetode, der samtidig giver en økonomisk fordel i forhold til andre varmekilder.

Lyder økonomisk og miljøansvarlig varme som noget for dig? Så kontakt os i dag på tlf.: 59 29 54 17 eller via denne kontaktformular for et uforpligtende tilbud på jordvarme til dit hjem.

Hvilke fordele er der ved jordvarme?

Som nævnt er jordvarme det, der kaldes for en ”grøn” opvarmningsmetode. Det betyder, at du, når du installerer jordvarme i din bolig, er med til at sørge for, at miljøbelastningen mindskes mest muligt. Anvendes der jordvarme til opvarmningen af dit hjem, kan det faktisk reducere det totale CO2-udslip med hele 50-75% i forhold til de traditionelle opvarmningsmetoder.

 

Jordvarme betegnes endvidere som en vedvarende energikilde, selvom selve det anlæg, som forvandler jordvarmen til energi, faktisk behøver en mindre mængde strøm. I sammenligning med de øvrige vedvarende energiformer har jordvarme dog den fordel, at anlæggets funktionalitet ikke er afhængigt af vind og vejr. Selv i frostvejr er der nemlig varme i jorden.

 

Jordvarme er lig med en økonomisk fordel

Fordi ingen boliger er ens eller har samme behov, kan prisen for et jordvarmeanlæg variere en del. Generelle erfaringer fra hjem, hvor jordvarme har erstattet fjernvarme, naturgas, oliefyr etc., viser imidlertid, at den typiske besparelse er på ca. 50-60%. Hvordan er det muligt? Bl.a. fordi den passive jordvarme er uden omkostninger, idet den leveres af solen. Du skal derfor kun betale for den el, der anvendes, når anlægget omdanner jordvarmen til energi. Det vurderes derfor som regel, at et jordvarmeanlæg kan tjene sig ind på under 10 år.

 

Opvarmes din bolig i dag ved hjælp af enten fjernvarme, naturgas eller oliefyr, og vil du gerne have installeret jordvarme i stedet? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Så finder vi sammen den rigtige løsning til netop dig og dit hjem!
Kontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28