Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6

VVS installatør på Vestsjælland med service og kvalitet i fokus

Bor du på den vestlige del af Sjælland, og vil du gerne have udført VVS arbejde med garanti for, at kvaliteten er i top? Her hos Kirkevang VVS & Energi er vi dygtige til vores fag og har stor erfaring. Derfor kan vi sende en VVS installatør på Vestsjælland til at klare dine opgaver i høj kvalitet og med fokus på dine individuelle behov. Vi kan klare alle dine almindelige VVS opgaver som fx udskiftning af dit gamle toilet med et nyt – eller montere en ny vandhane. Derudover er vi specialiserede i alternative varmekilder, hvor vi både rådgiver, leverer og monterer.

Her på siden kan du læse mere om:
  • Hvordan vores VVS installatører rykker hurtigt ud uden at gå på kompromis med  kvaliteten
  • Kirkevang VVS og Energi
  • Hvordan vi udfører flere forskellige VVS opgaver på Vestsjælland
Har du brug for at få udført større eller mindre VVS opgaver på Vestsjælland? Så ring til os på 59 29 54 17. Du kan også bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden, hvis du fx har spørgsmål omkring VVS installationer, mulige besparelser på din varmeregning eller andet.

Få hurtig hjælp af en VVS installatør på Vestsjælland, når behovet er der

Står du uden vandhane, er det gamle toilet holdt op med at virke eller er der et rør, som er sprunget? Hos Kirkevang VVS ved vi, hvor irriterende det er, når helt nødvendige elementer i hverdagen ikke fungerer. Derfor rykker en af vores VVS installatører altid ud så hurtigt som muligt på Vestsjælland eller hvor, du bor. Dermed kan du få klaret problemet inden for kort tid, så alt kan komme til at fungere igen. 
Når vores VVS installatør er hos dig, arbejder han altid så hurtigt og effektivt som muligt men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi lægger vægt på, at arbejdet skal udføres ordentlig første gang. Det er en god investering.

Vi er et erfarent, mindre firma på Vestsjælland med kompetente VVS installatører

Når du benytter Kirkevang VVS og Energi, får du assistance fra et autoriseret VVS firma. Vi består af tre mand, som alle har den rette uddannelse og erfaring. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service, så er der en type af produkter eller services, som vi ikke har den fornødne fagkyndighed i, melder vi det altid klart ud.
Ud over at arbejde som VVS installatører på Vestsjælland og omegn, har vi også stor ekspertise i alternativ energi. Det er et af vores kerneområder at rådgive omkring alternative energikilder og levere bl.a. pillefyr, jordvarmeanlæg og solceller i høj kvalitet.

Vi udfører VVS arbejde for private og institutioner på Vestsjælland og omegn

Er du privat kunde, eller er du repræsentant for fx en offentlig institution? I begge tilfælde kan vi hjælpe dig. For ligesom vi kan udskifte vandhanen i det private hjem, arbejder vi også med nøglefærdige installationer på institutioner, skoler og lignende.
Har du brug for en VVS installatør på Vestsjælland til en stor eller en mindre opgave, skal du derfor blot kontakte os på 59 29 54 17. Du kan også maile til os med spørgsmål på: vvs@kirkevangenergi.dk.
Se mere om VVS installatørKontakt os Nemt og hurtigt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Telefon: 59 65 61 28